ISBN 978-83-7864-579-5
Oprawa miękka
Liczba stron: 240
Wymiary: 170 x 240 mm
Rok wydania: 2022
Cena: 44,90 zł
To nie tajemnica – powinniśmy jeść mniej węglowodanów
Znajdziesz tu ponad 120 przepisów opracowanych specjalnie z myślą o diecie ketogenicznej, które pomagają osiągnąć wyznaczone cele bez rezygnowania ze smacznych dań.
Coś więcej niż mało węglowodanów
Przejście na dietę keto to znacznie więcej niż redukcja węglowodanów. Dowiedz się, w jaki sposób dieta ketogeniczna wykorzystuje naturalną, fizjologiczną odpowiedź twojego organizmu na pokarm, aby dostarczyć ci energii poprzez spalanie tłuszczu.
Plan, którego łatwo się trzymać
Łatwy do zrealizowania, 21-dniowy plan żywieniowy pozwala zapomnieć o stresie i skoncentrować się na czerpaniu radości z posiłków i świetnego samopoczucia.
Smak sukcesu
Ponad 120 prostych przepisów na pyszne niskowęglowodanowe dania zgodne ze wskazówkami diety ketogenicznej, uwzględniające również opcje wykorzystujące dietę paleo, dietę właściwą w cukrzycy czy też dietę niskosodową.
21-dniowy plan odchudzania dzięki diecie niskowęglowodanowej z przepisami!
Babeczki muffinkowe z brokułów, boczku i jajek; pizza śniadaniowa bomby tłuszczowe z ciasta z masłem orzechowym; warzywa z pesto; półmisek drobiowy carne asada; duszone żeberka wołowe; imbirowe pulpety wieprzowe; babka z serka śmietankowego; ciasteczka kokosowo-czekoladowe bez pieczenia; naleśniki nadziewane ricottą; sałatka z kurczaka curry; marynowane w mięcie serca karczochów; strogonow z pieczarkami; ciasteczka z kawałkami czekolady i wiele więcej doskonałych przepisów!
Autor: Pamela Ellgen
Zajrzyj do książki:
Dieta ketogeniczna nie jest nudna!
Pamela Ellgen jest niezależnym szefem kuchni, blogerką żywieniową, certyfikowanym trenerem personalnym, pracuje z osobami pragnącymi zrzucić wagę, pomagając im osiągać wyznaczone cele. Jest autorką kilkunastu książek na temat gotowania, żywienia i zdrowego stylu życia, m.in. The Microbiome Cookbook, Sheet Pan Ketogenic, Cast Iron Paleo, Modern Family Table, The Healthy Slow Cooker Cookbook i The Gluten-Free Cookbook for Families.
Jej teksty były publikowane w „Huffington Post”, „LIVE-STRONG”, magazynie „Darling” oraz na Spinning.com. Mieszka w Santa Barbara, w Kalifornii, z mężem i dwoma synami. Gdy nie ma jej w kuchni, surfuje albo odwiedza targ z produktami miejscowych rolników.